Kompanija

Sa vama smo u svakoj situaciji.

Naša profesija je asistencija

Asistencija koordinatora Naš posao je da pružimo usluge asistencije širom sveta tako što rešavamo kompleksne probleme 24 časa dnevno, 365 dana u godini. Tokom 40 godina iskustva, Grupa je razvila stabilne fondove i naš cilj je da povećamo efikasnost naših procesa i pružimo ih putem 5500 zaposlenih širom sveta.

Dva originalna vida poslovanja

EA je postavio originalan koncept u putnoj i tehničkoj asistenciji. Naša sposobnost da odmah pružimo asistenciju u hitnim slučajevima je naše usluge učinio traženim među privatnim klijentima, vladama i kompanijama. EA unapređuje svoju poziciju razvojem inovativnih usluga koje odgovaraju zahtevima sveta koji se menja.

Novi pristup asistenciji

EA pruža kontinuirano razvija način prijema zahteva u saglasnosti sa zahtevima klijenata. Grupa je izradila novi koncept asistencije: dnevna briga. Ovo znači da je EA otvorio svoje poslovanje prema domovima klijenata i medicinskoj asistenciji. Ip putem smo stekli mnogo iskustva u oblastima kao što su pravni poslovi, IT, održavanje, u cilju proširenja poslovanja sa ova dva nova prozvoda.